Kamis, 28 Februari 2019

MOOZICORE Nedir?


MOOZICORE, tüketicilerin dinledikleri arka plan izi üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayan yeni bir müzik platformudur. Üstün kontrol seviyesi, tüketicilerin aslında keyif aldıkları birçok kanalı dinlemesini sağlar. Tüketicilerin dinledikleri müzik üzerinde daha fazla etkiye sahip olmalarını sağlamak için, MOOZICORE müzik girişimleri sahipleri ile anlaşmalar yapar ve bağlantılar kurar. Sistem henüz mevcut olmasa da, şimdi çok yakında hazır olur. Bu arada, bireyler sistemin gelişimi olarak güncel kalabilirler.

O nasıl çalışır?

Her platform farklı çalışır ve bu şekilde, MOOZICORE birinin IOS / android sisteminde kullanılabilir. Tüketiciler sisteme cep telefonları üzerinden eriştiğinde, müzik sağlayıcıları tarafından yayınlanan sesi değiştirebilecekler. Bunu yaparken, son tüketiciler, arka plan müziği dinlerken gittikçe daha eğlenceli bir deneyime sahip olacaklar.

Mevcut parçaları yönetmeye ek olarak, sistem tüketicilere şarkıları derecelendirme seçeneği sunar, bir sonraki dinlemek istedikleri şarkıları seçebilir ve hatta becerilerini sosyal ağlara yükleyebilirler. Unutmayın, bu sistem ABD'nin fırında pişmiş bir fikri ve bu nedenle de sadece Amerikan müzik sağlayıcılarıyla anlaşmalar yapıyor. Bu, dünya çapındaki müzik merkezlerini memnun edenlerin bir dezavantajı olabilir.

MOOZICORE’a Yatırım Yapmak:

Platform, tüketicilere fikrinde harcama seçeneği sunmayı da planlıyor. MOOZICORE'a yatırım yapmak için, bireylerin MZI adlı belirteçleri satın almaları gerekir. Jetonlar satın alındığında, markaya göre, platformun hazır olduğu dönemde ICO öncesi satışın çok yakında başlaması planlanıyor. MZI belirteçleri ETH üzerinden satın alınabilir. Jetonları satın alanlar MOOZICORE'daki tüm servisler için ödeme yapabilirler ve büyük gelir elde etmek için iyi olarak satılabilirler.

MOOZICORE Web Sayfası:

Halen, MOOZICORE gelişme aşamasındadır. Bu nedenle, sayfa mevcut bilgi açısından biraz seyrek. Sistem, tüketicilerin yine de normal güncellemeler almalarına izin veriyor ve bu tür güncellemeleri almak için, kişilerin e-postalarını markanın sitesine kaydetmeleri önerilir. Bunun üzerine, marka bilgi gönderir, böylece tüketiciler sistemin gelişimi ile ilgili ihtiyaç duydukları içgörüye sahip olurlar.

Özet:

Son olarak, MOOZICORE, dışarıdayken veya evdeyken veya dışarıdayken arka plan sesleri üzerinde daha fazla kontrol isteyenler için özel ve ilginç bir seçenektir. ICO ayrıca tüketicilere markanın tüm hizmetlerini daha hızlı kullanma seçeneği sunar. E-posta güncellemelerine kaydolmak için şimdi yalnızca MOOZICORE resmi web sitesini ziyaret edin.

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:


YAZAR:Damkar58

ETH:0xFa468a5de2759AC15f1191d9A78240F2e7B137B0

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PayNet Coin Review

  About: Fmcpay.com, founded by Fuinre Inc is the world's most trusted platform for cryptocurrencies trading, advanced collateral joinin...