Rabu, 31 Oktober 2018

HET NETWERK VAN HET NETTO - Toekomstig Blockchain-netwerk


Over Hetachain:

De Blockchain-technologie heeft met zijn vermogen peer-to-peer transacties mogelijk gemaakt zonder tussenkomst van tussenpersonen van derden die kunnen interfereren met bestaande gecentraliseerde systemen en toepassingen, met name in de bank- en financiële-dienstensector.

Gecombineerd met de kracht van slimme contracten, heeft blockchain-technologie het potentieel om de economische dynamiek over de hele wereld te veranderen. Een echt gedecentraliseerd milieusysteem zal de controle over verschillende zelfingenomen entiteiten overnemen en ze teruggeven aan de massa.

Blockchain-technologie Innovatie is inderdaad innovatief in het maken van gegevens, delen en bewerken. Maar toch staat de blockchain-technologie momenteel voor een kritisch probleem over zijn prestaties. Daarom stelt Hetachain voor om de nieuwste Blockchain-netwerkarchitectuur te maken die zeer eenvoudig, flexibeler voor gebruikers en ontwikkelaars wordt gebruikt met behulp van een zeer krachtig blockchainplatform.

Cryptografisch algoritme Gebruikt ECDSA (Digital Elliptic Motion Sign Algorithm) met secp256k1-curven voor publiek-private cryptografie. De privésleutel is willekeurige gegevens van 256 bits.

Het HETA-adres dat aan deze privésleutel is gekoppeld, is de laatste 160 bits van de SHA3-256 (Keccak) -hash van de openbare sleutel.


Uitdagingen bij Adoptie:

De snelheid van het gebruik van blockchain-gestuurde oplossingen voor het oplossen van problemen in de echte wereld en het vervangen van bestaande systemen is traag. De belangrijkste reden kan worden toegeschreven aan schaalbaarheidsproblemen die interfereren met bitcoin, ethereum en andere blockchain. Zowel de bitcoin- als etherische blockchain ervaren netwerkcongestieproblemen tegen het einde van vorig jaar. Transacties zijn traag en zeer hoge kosten dreigen het doel waarvoor technologie is gecreëerd te verslaan. Zelfs gedecentraliseerde applicaties (DAPPS) die zijn gebouwd op de bestaande blockchain hebben de neiging om te belemmeren met prestatieproblemen, waardoor gebruikers niet het comfort en gebruiksgemak krijgen waaraan ze gewend zijn. Er is behoefte aan een blockchain die is ontworpen om technologische voordelen te bieden, en die ook vrij schaalbaar is om massaal verkeer van het bestaande systeem te verwerken.

Hetachain Oplossing:

Hetachain is voornemens om het bovengenoemde probleem op te lossen en een high-performance schaalbare blockchain te maken, die gemakkelijk en slim contractmaken mogelijk maakt en gemakkelijk te gebruiken door eindgebruikers. Dit wordt bereikt door het bedenken van een hybride consensusmechanisme gebaseerd op Delegated Proof of Stake (DPoS) en Byzantine Error Tolerance (BFT). Het doel is om de blockchain schaalbaar te maken, kortere bloktijden en hoge doorvoer te hebben. Met het algoritme van Hetachain wordt elke seconde een blok gegenereerd en gevalideerd door één masternode in het netwerk.

Over Hetacoin - HETA
Hetacoin is de interne crypto-valuta van Hetachain die wordt gebruikt op het Mainchain-netwerk. Hetacoin wordt gebruikt als een tool om gebruikskosten te betalen met behulp van de Heta Blockchain-service.

Wanneer een gebruiker een transactie uitvoert waarbij hij munten of tokens uitwisselt die door Heta zijn gemaakt, moet hij betalen voor het eerder vastgelegde mount Hetacoib. Wordt ook transactiekosten genoemd. Deze verplichte vergoeding zorgt ervoor dat Hetacoin echte waarde heeft voor het systeem. Dit kan ook voorkomen dat handelaren overstromingsnetwerken met onbeperkte microtransacties gebruiken.

Wanneer een gebruiker deelneemt aan een consensusproces of validatie van de hoofdketen en persoonlijke keten, moet hij worden beloond met bepaalde Hetacoin. Dit wordt ook wel waardering aan gebruikers geven genoemd. Voor het niveau van consensuswaardering moet dit afhangen van hoeveel inspanning de deelnemers besteden aan de uitvoering van het proces.


HetaCoin: Cryptocurrency die de brandstof is van Hetachain.

De oorspronkelijke cryptocurrency die Hetachain verplaatst en aanstuurt en blockchain als een service toestaat, HetaCoin heeft veel use-cases.

Gebruikskosten worden betaald door gebruikers of bedrijven die Hetachain als een service willen gebruiken
Transactiekosten moeten worden betaald bij HetaCoins
Prijzen worden uitgedeeld bij HetaCoins
Hetachain streeft ernaar om problemen op te lossen die momenteel de huidige blokkering en oplossingen verstoren, of het nu gaat om schaalbaarheid, privacy, beveiliging of doorvoer. Met de nieuwste architectuur en design heeft het de potentie om op te staan ​​als een leider die de kloof tussen technologie en mensen kan overbruggen en het landschap dat ontstaat verandert.

Wegenkaart:

Q1 & Q2 2018
Het schrijven van HetaChain Writting
whitepaper

Q2 & Q3 2018
Mainchain-ontwikkeling
UI geeft blockchain-gegevens weer
Demo-portemonnee
Hetachain ICO-evenement
HetaChain ICO persoonlijke verkoop

Q4 2018
MetaChain block explorer demo
Hetachain-testnet (testversie)
HetaChain ICO openbare verkoop begon
HETA-vermeldingen token bij uitwisseling
ontwikkeling van Privatechain

Q1 2019
Opening van het webportaal
Ontwikkeling van Dapp-ontwikkeling
slim contract
Portefeuille-update (multi-token)
Start de HetaChain-schoontest

Q2 2019
Pre-gebouwde Dapp
Auto maakt Dapp
Berekening van het Dea-portaal
HetaChain explorer (update) -blok
Hetachain mainnet (testversie)

Q3 2019
Hetacoin
Lancering van mainnet Hetachain

team:


Adviesraad:


VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DE LINK HIERONDER:


AUTEUR:Damkar58

ETH:0xFa468a5de2759AC15f1191d9A78240F2e7B137B0

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PayNet Coin Review

  About: Fmcpay.com, founded by Fuinre Inc is the world's most trusted platform for cryptocurrencies trading, advanced collateral joinin...