Kamis, 29 November 2018

PARQ | yeşil dünya

31939713_1779929085363530_1112392118732587008_n.jpg

GİRİŞ

Günümüzde büyük şehirlerde tekerlekli ya da dört tekerlekli araçlar gibi araç kullanan birçok insan var, bu da büyük şehirlerdeki sokakların tıkanıklık ve sıkışık hale gelmesine neden oluyor çünkü taşıt araçları park etmeyi zor buluyor. Endişe çünkü zaten Parksen projesi olan bu sorunun üstesinden gelmek için bir çözüm var

Parksen dünya için bir çözümdür

Parksen, Eddie Postma'nın başkanlık ettiği bir projedir: Bu proje, büyük şehirlerde araçların yoğun olduğu şehirlerdeki tıkanıklığı azaltmak için bir platform yaratır.Yani sorunuzu, Parksen platformunun büyük şehirlerdeki tıkanıklığı nasıl aşabileceği sorusu vardır.
Bu yol, Parksen platformunun sürücüleri mevcut park alanlarına yönlendirmek için kullanacağı ve sürücünün Parksen uygulamasını ne zaman ve ne zaman kullanabileceği gerçek zamanlı olarak uygun maliyetlidir. Özellikle Parksen uygulamasında oluşturulmuş bir haritayı kullanarak, kullanıcılar kolayca ve uygun fiyatlı park yerlerini kolayca bulabilirler.
Parksen projesi, Parksen platformunu Parksen kullanıcılarına, şehirlere ve otopark sağlayıcılarına güvenli ve şeffaf hale getiren teknoloji blokajı kullanıyor

Parksen hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki videoyu görün:


Parksen cryptocurrency para birimi

Praksen projesi ayrıca Parksen projesi, PARQ Token'den bir şifreleme yaptı. PARQ Jetonu, bir Ethereum tabanlı ERC20 yardımcı jetonudur. PARQ Tokens ile işlemlerin daha güvenli hale getirilmesi, Parksen'in şifreli para biriminin birçok kullanım alanı vardır.

● park etmek için ödeme
Parksen park uygulamasını kullanarak, sürücüler Parksen Uygulaması aracılığıyla park ettikten sonra nerede ve ne zaman olursa olsun Parksen Park uygulamasından park edebilirler. Parksen uygulaması daha sonra sürücüyü en hızlı rotayı bulmaya yönlendirir.

● ekipman için ödeme yapmak
Parksen platformunu kullanarak şehirler, otoparklar ve şirketler, Parksen ortaklarından yeni sistem ve donanım geliştirmelerini satın alabilir ve entegre edebilir.

● Veri toplayarak üretin
Herkes veri toplayarak ve mevcut trafik sıkışıklığı ve kirlilik seviyeleri, park yerleri kullanılabilirliği ve çeşitli anketler hakkında veri göndererek ücretsiz PARQ tokenleri alabilir.

● otoparkları kiralayarak üretin
Parksen Platformunu kullanarak, tüm kullanıcılar bireysel ve şirket park yerlerini kaydederek ve kiralayarak PARQ jetonlarını elde edebilirler. Bu nedenle, kullanıcıların Parksen platformu aracılığıyla park yerlerini bildirebilmeleri ve bunun PARQ jetonu olan Parksen'in cryptocurrency'sı için ödeme almaları harika olacaktır.

Sonuç:

Böylece bu Parksen projesi dünyayı daha iyi hale getirecek, şehri trafik sıkıntısı çekmeyecek, otoparkta düzgün düzenlenmiş araçlar ve 24 saat hizmet veren Parksen. Parksen, büyük şehirlerdeki ve küçük şehirlerdeki araç kullanıcılarının hızlı ve gerçek zamanlı olarak park alanlarına kavuşması için bir çözümdür.
ICO'ya katılarak destekleyebileceğiniz bu projeyle ilgileniyorsanız, https://www.parqtoken.com/wallet/register.php
Bir PARQ ICO ayrıntıları

● Jeton adı: PARQ
● Ticker: PARQ
● Tür: ERC20
● Toplam Arz: 1.000.000.000 PARQ
● Ön satış Başlangıç: 01-06 - 2018: Token 50.000.000 $ 0.07 (% 30 indirim) sattı
● ICO Başlangıç tarihi: ÖNCEDEN SONRA: Token 200.000.000 $ 0.08 (% 20 indirim) sattı
● ICO Fiyatı: 0,10 ABD doları
● Sert damga: 19.500.000 $

Jeton dağıtımı:


DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN AŞAĞI LÜTFEN ZİYARET EDİN:


YAZAR:Damkar58

ETH:0xFa468a5de2759AC15f1191d9A78240F2e7B137B0

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

PayNet Coin Review

  About: Fmcpay.com, founded by Fuinre Inc is the world's most trusted platform for cryptocurrencies trading, advanced collateral joinin...